Full rulle!

Oj vad den helgen gick fort. Tyvärr blev Joshua helt försummad. På fredag kväll var jag på fest. Kom hem sent och upp 6 för åka till stallet för stalljour. Sen åkte vi till Hova för shopping. Vi hade tur med vädret och fyndade en hel del grejor. Bla 60% på Marthas Ridewear och jag köpte en väst som jag är helnöjd med.

De bjöd på hembakat fika ute i solen och efter det gjorde vi en vända till i butiken. Joshua fick ett nytt regntäcke och Moa en Pikeur-väst och vita ridbyxor.

Vi var ut i hagarna bland Magnus fina hästar. Vad roligt att kunna gå ut och se stora flockar med jämnåriga hästar. Alla lika nyfikna, trevliga och keliga när vi kom in till dem.

Hagarna ligger underbart vackert och är rejält tilltagna. Perfekt förhållande för unghästar att växa upp i med stor yta att röra sig på.

Bodde jag närmare hade jag bönat och tiggt för att få hyra stallplats där. Nu har jag 12 mil så det är uteslutet. Och vore jag rik hade jag köpt ett mkt fint 1-årssto som jag fann i ena hagen! En riktig goding.

 På söndagen var jag upp 6 igen för stalljouren. Efter det åkte vi till Lillerud för Moa skulle vara med på kaninhoppningen. Det tog hela dagen. Vad vi inte visste var att de har prisutdelning sist på dagen efter alla klasser. Och Moa vann sin klass så vi var tvungna att vänta nästan 5!! Timmar på det.

Men Moa var jätteglad. Hennes första tävlning och första gången kaninerna var iväg också.

Tyvärr får Joshua stå ytterligare några dagar. Ikväll har jag lovat att åka med när Figo ska köras och sen är jag bortrest med jobbet.

Lite dumt eftersom jag är anmäld till kurs för Anders Eriksson i helgen och så står Joshua 1,5 vecka innan. Hoppas jag hinner på torsdag/fredag.

Ha de gott. M.