Träning!

Träningen för Jenny gick jättebra. Joshua är lite stel/rak i höger sida så vi fick jobba på att få honom mer lösgjord där. Började med att flytta honom lite sidvärtes. Fick några nyttiga övningar med oss. Annars gick han jättebra. Accepterade bettet bättre och låg långa stunder i en jättebra unghästform. Jag rider bara 30 min men Joshua blev sjösvett. Tom huvudet var alldeles svettigt. Fick spola av hela honom.
Funderar lite över hur man ska göra nu i vinter. Vi står i utestall och redan till helgen säger de ju att det ska bli -10. Inte kul att lägga på tjockt vintertäcke på nyduschad häst och ställa ut i box i 10 minusgrader. Inte heller kul att leda runt i manegen över 1 timme för torkning. Hårtork?
Tycker inte heller det är idé att raka en 3-åring som går 3-4 dagar/veckan. Svettig kanske max 1-2 ggr/vecka. Får fundera lite.
Sadeln ligger bra. Den ligger inte på bogbladet och Joshua känns mkt rörligare i den.
Träningen var så kul så jag skulle gärna träna idag igen!
I går hade jag stalljour. Känns i axlar idag. Inte van att mocka åt så många hästar. Tyckte ändå att det gick väldigt bra. Viktoria och Moa hjälpte till på morgonen och resten av dagen var jag själv. Men då hade vi mockat och gjort ordning allt foder till ridskolehästarna på morgonen.
Ha det gott. M.