Ont om tid...

Har haft rejält ont om tid ett tag nu. Mycket på jobbet och fullt upp på kvällarna. Då blir ridningen lidande. I måndags var det utvecklingssamtal för Moa så då fick hästarna stå för vi blev jättesena till stallet. På tisdagen var det hoppträning för Moa så då fick Joshua stå igen.

Igår var jag tvungen att klippa mig. Såg ut som ett troll. Så då blev det också sent till stallet. Jag försökte longera Joshua i paddocken men det var fruset. Det blir inget bra när det är så hårt på liten yta. Joshua blir liksom stel då. Han fick bara trava av sig lite i slow motion.

I helgen försökte vi rida ut på ängarna men det var frost och jättehalkigt. Hästarna halkade hela tiden så vi vågade inte ens trava.

Jag har jagat hovslagaren i 1,5 vecka nu. Smsat men inte fått svar. Fick äntligen tag på honom igår och då talar han om att han har ont i en armbåge, ska på röntgen och kan nog inte sko. Önskar att han kunde sms:a sådan information i god tid till sina stamkunder. Jag har haft honom i många år nu. Så nu får jag försöka få tag på en annan som kan tänka sig att ta Joshua snabbt. Inte lätt för de tar ju sina egna kunder först och främst.

Hoppträningen för Joshua i lördags blev inställd. Manegen var inte ledig på lördagen och på söndagen kunde inte jag. Till helgen är tränaren bortrest så vi ska prova nästa helg igen.

Julbord med jobbet, jobba i helgen osv. Det blir inte mycket ridet närmsta veckan heller. Ska se om jag kan gå ut och skritta i alla fall.

Muggen är mkt bättre. Hoppas att den försvinner helt nu. Väntar tills båda hästarna fått brodd så man kan rida på fälten.

Ska försöka få tid att åka till en manege med Joshua också. Men det var det där med tid...

Ha det gott och trevlig första advent på er. M.