Sjuk

Har varit risig några dagar med feber, huvudvärk och hosta.
Joshua har jag longerat och red någon dag lite lätt med barbackapadden. Min dressyrsadel har inte kommit tillbaka än.
Jag har provat ett rundsytt dressyrträns som jag köpte till min förra häst Kaleo på Joshua. Men han gillar det inte. Eller rättare sagt, det har hannoveransk nosgrimma vilket gör att bettringen blir mer rörlig och det gillar inte Joshua. Han vill ha remontgrimma. Det är ett jättesnyggt träns, svart med vitt foder. Men eftersom Joshua inte gillar det så tar jag och säljer det.
Det är loppis på Kils ridklubb i helgen och jag har gått igenom sadelkammaren på saker som inte används. Dels så har Jonna växt ur en hel del grejer. Dels så finns det saker som jag köpt som är oanvända, helt nya. Så jag kommer sälja nya, oanvända Back on Track-paddar, nya slowfeedingnät, ett nytt Rambo Micklem Competition-träns, ett beg Back on Track nättäcke stl 135 cm.
Och en hel del annat som inte används till de hästar vi har nu.
På söndag ska vi iväg och titta på en dressyrsadel till Simsan. Vi tar med oss Simsan och provar på plats.
Nu har lamporna till paddocken kommit. Jag hoppas att vi får upp dem snarast. Häromkvällen satt jag och red Joshua i barbackapadd i mörkret med pannlampa. Ska bli så skönt med belysning.
Vi måste också dela hagen så Simsan får egen hage. Han äter för mycket hösilage om han får gå med de stora hästarna. Tråkigt att han måste gå själv men det är för hans egent bästa och hagarna är bredvid varandra.
Ha det gott. M.