Tillbaka

Är tillbaka på jobbet igen. Känner mig inte helt återställd men mycket bättre. Jag hatar att gå hemma. Dels blir jag väldigt uttråkad, gillar inte att titta på TV. Känner att jag inte kan göra något för jag är sjukskriven osv.
Så det är gott att vara tillbaka på jobbet. Men jag måste få ta det lugnt och i min takt. Och bara sköta mina arbetsuppgifter, inte flera andras också.
I fredags var jag och tittade på 3-årstest. Såg en jättetrevlig fux efter Damino D. Den hade en härlig gång.
Sen såg jag en rent av urdålig visare. Ett sk proffs som visade 2 treåringar. Han lufsade runt på banan med en min av att detta var så oviktigt och tråkigt. När hästen hoppade stod han kvar uppe vid kortsidan och hästen fick ingen hjälp alls. När domaren meddelade poängen påpekade han att hästen borde fått mer hjälp och då hade den fått högre poäng.
Den andra hästen var skiträdd för piskan. Visaren släntrade omkring i mitten som om han inte alls hade med visning av denna häst att göra. Och vid två tillfällen var han kvar bortanför/efter hindren när hästen kom och då vänder han och går mot hindren vilket medför att hästen fick drivningen framifrån och tvärvägrade. Alla på läktaren undrade vad fan han höll på med. Även här gav domaren kritik mot visningen när poängen utdelades. Och detta är en proffisionell ryttare som tar emot hästar för att visa dem.
Joshua går kanonbra nu. Jag har ridit på utebanan under veckan. Galoppen blir bättre ute då man kan lägga längre sträckor och få Joshua att ta för sig mer. Han kryper gärna ihop i galoppen och bromsar med frambenen.
Vi har även ridit i skogen och travat och galopperat.
Igår tränade jag för Jenny. Före lektionen kände jag att usch jag vill inte för jag kände att jag orkar inte. Men sen under lektionen gick det jättebra. Joshua gick hur bra som helst. Han kom ner i en djup, stadig form med bra takt. Vi fick rida cavalettibommar på volten i både trav och galopp. Galoppen var mkt bättre nu. Skitkul helt enkelt.
Efteråt skrittade jag av för hand ute i skogen.
Ha det gott. M.