Hoppat

Nu är båda barnen hemma igen. Jonna har haft det toppen hos mormor i Göteborg och Moa har haft bästa veckan i sitt liv på ridlägret. Kan verkligen varmt rekommendera sjöstjärnans ridläger. Höjdpunkten var nog när det var baddag och de red till en sjö och fick simma med hästarna. Eller när de hoppade på stora gräsbanan och Moa hoppade kombination på 90 cm. Hon är supernöjd med veckan och har fått många nya vänner.
Igår red Moa och jag ut en längre tur med långa sträckor i galopp. Moa fick galoppera på lite fortsre så att Joshua går mer framåt och får ta i lite. Det blev lite bockningar på Joshua.
Idag red vi till manegen. Vi ställde fram ett lågt kryss för Moa ville testa att hoppa Bullen. Först red vi fram. Joshua kändes jättefin. Och Bullen galopperade jättebra i höger varv med Moa.
Jag blev lite sugen och kunde inte låta bli utan travhoppade krysset med Joshua. Han blev lite förvånad och tog ett litet skutt över och stannade nästan direkt bakom. Vi gjorde om det 2 gånger till men jag får inte riktigt fram honom, så det blir inget bra avsprång.
Ska be någon som är mer hoppvan hoppa in honom. Men nu har vi i alla fall hoppat med ryttare för första gången. Det känns bra.
För Moa och Bullen gick det jättebra. De hoppade lite högre än mig. Bullen tyckte det var jättekul och det blev full fart på honom.
Ha det gott. M