Veckan sprang iväg...

Oj vad veckan sprang iväg. Jag har inte hunnit blogg. Får uppdatera lite.

Bettejpen fungerade inte. Jag kunde inte få den att fästa. Ringde butiken och frågade hur den fungerade och blev lite idiotförklarad av nedlåtande personal. Den skulle fästa av sig själv. Men det gjorde inte min. Så jag åkte in till butiken.  Så fick personalen själva visa hur det skulle fungera. Men se där. Det gick inte. Tejpen var för torr. Mycket konstigt tyckte de för ingen annan hade klagat. De plockade fram resten av förpackningarna och alla var lika snustorra och gick inte att fästa. Så jag fick pengarna tillbaka.

 I tisdags kom en kompis förbi med lite bett som jag fick prova på Joshua. Jag började med ett tredelat som var klätt med silikon och hör och häpna det gick riktigt bra. Jag tömkörde på utebanan och vips så gick Joshua i lägre form och tog lite stöd i tygeln. Han protesterade inte mot bettet en enda gång. Han gapade och tuggade lite men inte samma irriterade tugg som tidigare. Och långa stunder gick han med stängd mun. Äntligen.

På onsdagen vilade Joshua.

Igår tömkörde jag igen. Och det gick lika bra igen. Fast denna gången gapade han nästan inte någon gång. Tog stöd i bettet och kom i lägre form. Ibland lite för kort form men en klar förbättring. Nu känns det som att jag kan fästa tygeln högre och inte mellan frambenen längre.

Ska bli spännande att prova bettet under ridning. Det får vi göra i helgen.

Trevlig fredagskväll på er. M.