Ny hjälm och nya biljetter!

När jag kollade min hjälm i vintras såg jag att den var från 2001. Den är rätt sliten och solblekt när jag började titta på den. Verkligen dags att skaffa ny.
På Scandinavium Horse Show i våras provade jag alla hjälmar jag hittade. Jag hade en favorit men när jag provade den var den inte alls skön utan tung och klumpig. Till slut föll valet på en Casco Mistral Flower. Lätt och väldigt bekväm. På mässan hittade jag hjälmen i en dansk monter nedsatt ca 100 kr. Då känns det bättre att köpa hemma så man kan utnyttja bytesrätt och garantier. Dessutom ska jag gå och släpa grejer på en mässa vill jag nog inte ge fullpris. Då kan jag köpa hemma.
Jag beställde hjälmen före sommaren men den var restad så den kom igår. Den är verkligen bekväm. Och godkänd enligt de nya reglerna.
Igår kom det mail från Scandinavium Horse Show. Med erbjudande att köpa biljetter till nästa show 2 dagar före biljettsläpp. Så jag beställde direkt till mig, barnen och en kompis. Fick bra platser på rad 1 på långsidan.
I våras satt vi längre upp och det känns som man kommer lite för långt ifrån. Så nu har vi något att se fram emot till februari.
Igår red jag på banan. Joshua har stått sen i torsdag och var lite seg först. Jag red i Moas hoppsadel och det känns lite konstigt. Men Joshua rör sig bättre och är lättare att få i låg form. Nu är jag sugen på att träna men vet inte om det är någon ide i hoppsadeln. Får se. Ha det gott. M.