Brallig unghäst

I måndags fick Joshua stå för på pausen var det knökfullt i manegen. Konstigt. Det är ju sportlov här, ändå är alla ponnyryttare där och rider på kvällen i pausen. Några av dem har dessutom svårt för det där med högerregeln och visa hänsyn så för min del går jag inte ens in när de är där.

Igår var det jättehärligt väder med sol och ca 10 grader varmt. Jag övertalade Christer att åka förbi Joshua på lunchen och ta av honom täcket. Det var helt klart uppskattat för han var helt tufsig i pälsen där han kliat sig när jag kom på kvällen.

Jag passade på att mocka ut 2 kärror med skit ur hagen nu när det tinat lite. Men det är mycket is kvar.

Igår var det fullt på pausen också. Lite besviken åkte jag hem efter att ha mockat och gjort klart allt. Väl hemma duschade jag, tvättade håret. Lade Jonna och läste saga. Fick ligga kvar i hennes säng tills hon somnat.

Sen fick jag lite ågren att Joshua står i 2 dagar och jag ska bort i helgen igen. Och det är isigt i hagarna så de rör sig inte mkt på dagen. Så jag åkte tillbaka till stallet strax efter 21.

Jag longerade med tömkörningsgjord och Joshua inspännd. Joshua var jättepigg och brallade och drog iväg så jag fick hålla rejält i linan för att hindra honom att dra iväg i hela manegen. Efter ett tag lugnade han sig och gick jättebra. Han börjar bli riktigt fin i kroppen. Rundare. Riktigt kul att se.

Tur att jag åkte tillbaka så han fick göra av med lite överskottsenergi. Nu har jag fått min nya telefon. Fast mitt simkort passade inte. Men när jag får det ska jag ta lite bilder och lägga in i bloggen. Ha det gott. M.