Kyra-clinic

Förra veckan på onsdagen åkte jag och Lisa tåg ner över dagen och gick på Göteborg Horse Show. Det var Kyra-clinicen som vi ville gå på. Och så var det riktigt kul att gå på mässan när det var så lite folk.
Kyras clinic var sådär faktiskt. Vi tyckte det var för hög nivå. Hon hade två Grand Prix-ekipage som red och tipsade om vad man skulle tänka på när man tävlade Grand Prix-programm. Jag gissar på att max 10% av alla på läktaren rider på den nivån. Vad man ska tänka på när man rider in i galopp-piruetten eller när man rider saxarna är långt bort för oss hobbydressyr-ryttare.
På lördagen var jag på showen med Emma, Moa och Jonna. Jonna gillade agilityn bäst. Jonna orkade inte gå hela dagen utan mamma kom och hämtade henne strax efter lunch. Men Emma, Moa och jag höll ut till 20 på kvällen. Jag fyndade vinterjacka och Moa köpte ett par riktigt snygga John Whitaker-ridbyxor. Lite schabrak, sadelgjord och annat till Bullen.
Joshua fick ett strass-pannband och nya dressyrskydd. Han fyllde 4 år igår den 29 april. Det firades med massor av morötter.
Alltid kul med GHS-show! Jag träffar alltid massor av gamla häst-kompisar från Göteborg. Vissa träffar jag bara på GHS varje år. Årlig tradition.
Joshua är besvärad av bettet. Sista veckan har han varit stum i höger sida och igår var han klart besvärad när man tar i bettet. Försöker få tag på veterinären för att boka tid för tandkontroll. Får jag inte tag på min veterinär så bokar jag tid på kliniken. Fram tills dess rider jag inte utan det får bli longering och promenader. Kanske löshoppning om jag kan boka manegen.
Full fart på jobbet och kommer jobba mkt tors-lörd. Viktoria ska ta Joshua dessa dagar för jag hinner helt enkelt inte. Måste deklarera också. Får bli imorgon. Ha det gott. M